Proszę o pomocy,porady....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Samiec
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 4287
    • Octavia I (1U2)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
    • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Wole glosniki za 300-400zl plus wygluszenie, niz glosniki za 1000zl bez wygluszenia drzwi. Zdajac sobie sprawe, ze w glosnikach za 1000zl, wyskotonowki beda graly zdecydowanie czysciej/ladniej.
    Wymienialem w pierwszej kolejnosci wsumie glosniki, po zmianie byla poprawa wzgledem serii, ale glownie za sprawa lepszych wysokotonowek, bas jak byl do dupy tak zostal :P tzn wogole go nie bylo. :wink:
    Po wygluszeniu budzetowymi matami Bolla oraz zalozeniu paneli z mdf-u. Dopiero moge powiedziec ze glosniki graja.
    TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
    SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
    SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• Adamu
      L&K
      • 2006
      • 1384

Zamieszczone przez marcinowski1983
      A moze jest ktos z Łowicza, Łodzi lub okolic, które pomogły by mi zdiagnozować co może być przyczyną
      ja jestem.

[ Dodano: Pon 22 Paź, 07 14:26 ]
      no może na głowicach samochodowych i uszczelkach pod nią się nie znam ale zapraszam na posłuchanie wygłuszonych drzwi

Komentarz

Dzięki Panowie jeszcze raz za pomocne rady... Pewnie skorzystam, niech się tylko dowiem co się z tym płynem dzieje :roll: a pózniej tylko audio :twisted:
        Adamu, chętnie posłucham, może zobacze jak to powinno być zrobione profesjonalnie
        Nie chce dać du...y zwłaszcza jak wydam kilka stówek na tę operację. Tylko nie wiem czy jesteś z Głowna czy z Łowicza. Napisz na priv kiedy dysponujesz czasem i gdzie możemy się spiknąć na mini-mini spocie :P

Komentarz

• Adamu
          L&K
          • 2006
          • 1384

za wiele nie zobaczysz bo drzwi zamknięte. same drzwi możesz oblukac tu

jeszcze mam jutro dzien urlopu, wiec możesz wpadac do Głowna.

Komentarz

• SuchyX
            L&K
            S_OCP Member
            • 2007
            • 1170

Witam i ja jestem laikiem w tych tematach zamierzam wytłumić drzwi przednie i moge przeznaczyć na to ok 400zł tylko nie wiem od czego się zabrać :/ Siedze od rana i wałkuje forum jest tyle tego że aż głowa boli!!! Pierścienie z MDF zaimpregnowane przed wilgocią już mam i teraz pytanko co do tych mat czy tam bądź taśm co jest lepsze albo inaczej co łatwiej sie montuje i jak to cenowo wygląda ?? Dodam iż przewałkowałem forum przez cały dzień spro i nie wiem z czyich porad skorzystać więc najlepiej by było jakby jaka osoba dobrze się znająca (zakładam że tutaj wszyscy mają pojęcia co do CA bądź wiekszość) doradziłaby co i gdzie kupić do 400zł napisała do mnie na PW bądź GG i podała linki z tymi gadżetami do wytłumiania drzwi Jak coś na bięrząco będę sprawdzać forum. Pozdrawiam
            Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
            Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka

Komentarz

• Adamu
              L&K
              • 2006
              • 1384

ja wydałem podobnie, w odpowiedzi powyżej masz linka gdzie podałem co ile kosztuje

link 1 - mata dekarska

link 2 - maty zealum

http://www.powe.com.pl] link 3 - dys...inne akcesoria

Komentarz

• JanuszSz
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 2835
                • Superb II combi (3T5)

SuchyX.Jakiś czas temu ktoś się u nas ogłaszał.Możesz zapytać.

Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

Pracuję...